Literatura
Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki...
Dostępność:Niedostępny
EAN:9788375446234
ISBN:9788375446234
Autor:Cosima Bellersen Quirini
Wydawnictwo:REA
Rok wydania:Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Opis:
Wędlinę można przygotować w domu samodzielnie! Od tej chwili zrobienie swojskiej wędliny będzie łatwe! Sami zdecydujecie, co dać do środka i jak powinna smakować. Cosima Bellersen Quirini poprowadzi cię za rękę, krok po kroku do pierwszego domowego wyrobu. Dzięki sprytnym wskazówkom i oryginalnym dodatkom wykreujesz nadzwyczajne rodzaje wędlin we własnej kuchni. Zapraszamy do degustacji! Koperkowe salami, śmietankowa pasztetowa z pieczonymi owocami, metka z ziołami, bawarski pasztet, salami jagnięce z porto. Proste i przepyszne!