Untitled document
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.
Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
♦Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
♦Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
♦Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
♦60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Literatura
Tradycyjny smak. Wędliny. Wędzonki,szynki,kiełbasy
Dostępność:Niedostępny
EAN:9788370737665
ISBN:8370737665
Autor:Franz Siegfried Wagner
Wydawnictwo:Multico
Rok wydania:Rok wydania: 2009, oprawa twarda