Każda chwila dnia może być słodka - wystarczy dobry pomysł i odrobina fantazji w kuchni.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Literatura
W Kuchni. Desery i przekąski
Dostępność:Niedostępny
EAN:9788378447832
ISBN:9788378447832
Autor:Franca Feslikenian
Wydawnictwo:Olesiejuk Sp. z o.o.
Rok wydania:Rok wydania: 2012, oprawa: broszurowa