Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach,
a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe
oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo.
Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka bestsellerowych książek z serii W kuchni Pięciu Przemian,
tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa.
W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy,
wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe.
Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu,
sięgnij do niniejszej publikacji, dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo.
Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!
Literatura
W piekarni Pięciu Przemian
Dostępność:Niedostępny
EAN:9788365170026
ISBN:9788365170026
Autor:Anna Czelej
Wydawnictwo:Vivante
Rok wydania:Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa