AlbumyArtykuły dla niemowlątArtykuły szkolne i papierniczeAtlasyDla dzieciDo nauki zawoduEncyklopedieGryJęzyki obceKalendarzeKodeksyKomiksyLegoLekturyLiteraturaLogopedia i pedagogikaMaseczka ochronnaModelarstwoMultimediaOferta NagrodowaOferta ŚwiątecznaPocztówkiPodręcznikiPodręczniki akademickiePodróżePomoce edukacyjnePoradniki metodycznePrasaPrawo JazdySłownikiUpominkiZabawki

Przechowalnictwo Żywności

Cena brutto:

PLN
Dostępność:Niedostępny
EAN:9788361265764
ISBN:9788361265764
Autor:praca zbiorowa (red. dr. inż. Bolesława Gazińskie
Wydawnictwo:Systherm
Rok wydania:Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa

Opis:
Publikacja o charakterze technicznym skierowana do praktyków zajmujących się chłodnictwem w branży żywnościowej. W książce zawarto, oprócz niezbędnych podstaw teoretycznych (obiegi chłodnicze, zapotrzebowanie mocy chłodniczej, czynniki), najważniejsze informacje praktyczne, a także porady dotyczące przechowalnictwa mięsa oraz owoców i warzyw.

© 2020 prymus księgarnia | ALL RIGHTS RESERVED   |   Polityka prywatności   |   Tarcza finansowa 2.0

Projekt&Cms: www.netcoding.pl