Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.
Do nauki zawodu
Strona główna
Do nauki zawodu
Branża turystyczno-hotelarska
Technik hotelarstwa
Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2
Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2
Dostępność:Niedostępny
EAN:9788302150432
ISBN:9788302150432
Autor:Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Grze
Wydawnictwo:WSiP
Rok wydania:Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa