Pracownia produkcji cukierniczej. Kwal.T.4 WSiP
0,00 PLN
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Bezpieczeństwo i jakość żywności
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Vademecum żywienia człowieka
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
Towaroznawstwo i przechow. żywności ćw. FORMAT-AB
Technologia gastronom. z towar. Gastronomia REA
Technologia gastronom. z towarozn. 1 REA-WSiP
Język angielski zawodowy w gastronomii ćw. WSiP
Usługi gastronomiczne WSiP
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP
Język niemiecki zawodowy w gastronomii ćw.
Przedsiębiorstwo gastronomiczne FORMAT-AB
Ciemna strona gastronomii
Repetytorium i testy egz. Kelner Kwal. T.9 WSiP
© 2020 prymus księgarnia | ALL RIGHTS RESERVED | Polityka prywatności | Tarcza finansowa 2.0
Projekt&Cms: www.netcoding.pl