Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15.1 cz.1 REA-WSiP
0,00 PLN
Usługi gastronomiczne.Kwalifikacja T.15.3 REA-WSiP
Zasady żywienia cz.2 Kwalifikacja T.15.1 REA-WSiP
Testy kwalifikacja T.6 Sporządz. potraw i napojów
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.15 cz.2
Procesy technologiczne w gastronomii ćw REA - WSiP
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii REA-WSiP
Testy i zad. prakt. Tech. żywienia... kwal. T.6
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.15 cz.1
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Technik.. Przedsiębiorstwo gastronomiczne
Ekonomika i organizacja w gastronomii FORMAT-AB
Egzamin zawodowy - Technik Żywienia WSiP
Urządzanie zakładów gastronomicznych... FORMAT-AB
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Kucharz małej gast - Wyposażenie techniczne.. WSiP
© 2020 prymus księgarnia | ALL RIGHTS RESERVED | Polityka prywatności | Tarcza finansowa 2.0
Projekt&Cms: www.netcoding.pl