Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
0,00 PLN
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Testy kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Technologia gastron.z tow. cz.2 Kwal. T.6 REA-WSiP
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
© 2020 prymus księgarnia | ALL RIGHTS RESERVED | Polityka prywatności | Tarcza finansowa 2.0
Projekt&Cms: www.netcoding.pl