Wyposażenie techniczne zakładów gastr...WSiP
0,00 PLN
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Technologia żywności cz.1 Dłużewski WSiP
Technologia i towaroznawstwo U. Łatka WSiP
Technologia żywności cz.4 Dłużewski WSiP
Technologia żywności cz.3 Jarczyk WSiP
Technologia gastron. z towarozn. cz.2 Procner WSiP
Technologia gastron. z towarozn. cz.1 Procner WSiP
Technologia gastron. z towarozn. cz.3 Procner WSiP
Repetytorium i testy egz. Kucharz/Techn. Kwal. T.6
Testy przyg do egz. zaw. kucharz małej gastronomii
© 2020 prymus księgarnia | ALL RIGHTS RESERVED | Polityka prywatności | Tarcza finansowa 2.0
Projekt&Cms: www.netcoding.pl