Do nauki zawodu
Strona główna
Do nauki zawodu
Branża turystyczno-hotelarska
Technik hotelarstwa
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP
Dostępność:Niedostępny
EAN:9788302136320
ISBN:9788302136320
Autor:Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
Wydawnictwo:WSiP
Rok wydania:Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Opis:
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych wobiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.