Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Ta książka dzięki efektownym fotografiom i prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowania wypieków i deserów nauczy cię robić smakowite kremy i musy oraz przygotowywać tarty i tartaletki, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, dobre na przegryzkę ptysie, eklerki i makaroniki, a także klasyczne ciasta i niezwykłe pyszności o niepowtarzalnym smaku. Zawarte w książce porady autorki i podpowiedzi mistrzów cukiernictwa sprawią, że magia zawita również do twojej kuchni.
Literatura
Ciasta i desery. Gotowanie krok po kroku w.2020
Dostępność:Niedostępny
EAN:9788381513869
ISBN:9788381513869
Autor:Marianne Magnier-Moreno
Wydawnictwo:RM
Rok wydania:Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa