Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (DzUz 17.02.2012 r., poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w czerwcu 2015 roku.
Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2015.
Do nauki zawodu
Strona główna
Do nauki zawodu
Branża turystyczno-hotelarska
Technik hotelarstwa
Hotelarstwo cz. V Podstawy dział. przed. FORMAT-AB
Hotelarstwo cz. V Podstawy dział. przed. FORMAT-AB
Dostępność:Niedostępny
EAN:9788389184672
ISBN:9788389184672
Autor:Beata Sawicka (red.), Anna Sawicka-Muchewicz (red
Wydawnictwo:Format-AB
Rok wydania:Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa