Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
0,00 PLN
Vademecum żywienia człowieka
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
Towaroznawstwo i przechow. żywności ćw. FORMAT-AB
Technologia gastronom. z towar. Gastronomia REA
Technologia gastronom. z towarozn. 1 REA-WSiP
Język angielski zawodowy w gastronomii ćw. WSiP
Usługi gastronomiczne WSiP
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP
Język niemiecki zawodowy w gastronomii ćw.
Przedsiębiorstwo gastronomiczne FORMAT-AB
Testy kwalifikacja TG.15 Prowadzenie inf. tur. ...
Zeszyt ćwiczeń kwalifikacja AU.33 (A.33) Obsługa..
Obsługa podróżnych w portach i termin. AU.33 cz.1
Obsługa podróżnych w portach i termin. AU.33 cz.2
Zestaw Technik obsługi turystycznej T.13 WSiP
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.14
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego T.13
© 2020 prymus księgarnia | ALL RIGHTS RESERVED | Polityka prywatności | Tarcza finansowa 2.0
Projekt&Cms: www.netcoding.pl