Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
0,00 PLN
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.2 WSiP
Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.1 WSiP
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Testy kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
© 2020 prymus księgarnia | ALL RIGHTS RESERVED | Polityka prywatności | Tarcza finansowa 2.0
Projekt&Cms: www.netcoding.pl