BHP w branży gastronomicznej WSiP
0,00 PLN
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Technologia gastron.z tow. cz.2 Kwal. T.6 REA-WSiP
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15.1 cz.1 REA-WSiP
Usługi gastronomiczne.Kwalifikacja T.15.3 REA-WSiP
Zasady żywienia cz.2 Kwalifikacja T.15.1 REA-WSiP
Testy kwalifikacja T.6 Sporządz. potraw i napojów
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.15 cz.2
Procesy technologiczne w gastronomii ćw REA - WSiP
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii REA-WSiP
Testy i zad. prakt. Tech. żywienia... kwal. T.6
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
© 2020 prymus księgarnia | ALL RIGHTS RESERVED | Polityka prywatności | Tarcza finansowa 2.0
Projekt&Cms: www.netcoding.pl